Скандал! Вижте какво очаква Ричард Величков, след като напусне ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Задава се тежък удар за фитнес инструктора

По всичко личи, че грандиозните планове на недодялания фитнес инструктор от Мадан – Ричард Величков, ще се сгромолясат с пълна сила.

На всичкото отгоре върху главата му ще се стовари нещо, за което едва ли е предполагал. За никого не е тайна, че Ричард Величков крои планове как след като излезе от къщата на ВИП Брадър, славата ще го изстреля на върха.

Ричард Величков

Задава се тежък удар за фитнес инструктора

Да, ама не! Нито парите ще завалят като дъжд, както очаква, нито пък славата му ще донесе всички „екстри“, за които си мечтае. Дори напротив. Мълвата носи, че Ричард Величков ще понесе първия удар заради позорното си представяне веднага, след като излезе от къщата.

Запознати издават, че след като напусне къщата, Ричард Величков ще остане без работа, тъй като работодателят му е вдигнал мерника. Собственикът на фитнес залата, в която работи той, не е никак очарован от представянето му. Той е бесен, тъй като Ричард е уронил престижа на клуба му.

Бизнесменът е категоричен, че не желае във фитнеса му да работи „супер жалък“ инструктор, който си прави реклама на гърба на жените. От управата на фитнес залата са крайно разочаровани от представянето му. Те недоумяват как е възможно Величков да прави глупост след глупост, която в последствие зрителите свързват с техния фитнес.

Междувременно стана ясно, че песента „Супер жалък“, е с рекорден брой гледания в мрежата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар