Излезе наяве неизвестен факт за Венета Райкова

Излезе наяве неизвестен факт за Венета Райкова
3.67 (73.33%) 3 votes

Венета Райкова е споделила това само с най-близките си хора

Венета Райкова е от хората, които вярват, че за получиш, първо трябва да дадеш. Още като прохождащ журналист тя си обещала, че ще се посвети на благотворителност. Откакто работи в телевизията, Венета Райкова заделя всеки месец по 10% от месечната си заплата. Средствата тя използва за благотворителност.

Блондинката не оставя парите в църквата, а директно ги дарява на нуждаещите си. Но въпреки благородната кауза, на която се е посветила, тя не парадира с това. За тайната благотворителност на Венета Райкова знаят само най-близките й хора. Тя е на мнение, че човек не може да си прави реклама, използвайки чуждото нещастие. Поради тази причина водещата от години пази в тайна това, което прави всеки месец и не иска да се разчува.

Неслучайно преди време тя скочи на Черната Златка. Плеймейтката започна кампания за набиране на средства за болно момиче. Но Венета Райкова я нападна, заявявайки че след като желае да помогне, е редно и тя самата да се включи.

Източници на „Уикенд“ разкриват, че блондинката е дарила сериозна сума за хранителната банка, която е инициатива на Стефан Чолаков.

Според изданието досега тв водещата е дарила 200 000 лв на нуждаещите се, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар