Косата на Григор Димитров окапа за дни

Гласувайте за статията

Тенисистът Григор Димитров оплешивява, преди да е навършил 30 години

Косата на Григор Димитров изведнъж окапа само за няколко дни – пише в. „Уикенд“. Допреди 2 седмици българският тенисист си вееше перчема по корта, но сега няма и помен от него – отбелязва изданието.

Гришо се острига толкова късо, че хвърли в потрес масата си фенове. От новата казармена прическа на спортиста се вижда, че Григор Димитров го е хванал рязък косопад, макар да е още само на 27 години.
„Гришо, къде ти е косата бе, момче?“ – шокирани питат любителите на БГ тениса.

Мнозина дори се зачудила дали Гришо няма някакъв здравословен проблем, който е причинил внезапното му оплешивяване. От антуража на Григор Димитров обаче не споменават за заболяване. По-рано този месец той пропусна турнира в Шанхай заради травма на глезена, но от тази седмица се връща на корта във Виена.

Една от версиите гласи, че косопадът на Григор Димитров може да идва от медикаментите, с които се възстановява от голямото натоварване.
„Това може да доведе до хормонален дисбаланс, какъвто все по-често се наблюдава при хора между 20 и 30 години“ – разясняват специалистите.
Към всичко това може да се добави и неправилен хранителен режим, както и постоянното носене на шапки – допълва изданието. Генетичното наследство също е фактор, но не и в случая на Гришо – коментира „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар