Ваня Костова крие тежко детство (Вижте житейските й драми)

Ваня Костова крие тежко детство (Вижте житейските й драми)
3 (60%) 1 vote

Ваня Костова с тежко детство, певицата зарязана от баща си

Ваня Костова крие проблемно детство. Бащата на певицата бил миньор. Семейството било бедно и се преместило от село в най-крайния квартал на Димитровград.

Ваня се родила като трето дете. Тя била най-малка и естествено нея я глезели най-много. Момиченцето растяло безгрижно покрай майка си. Баща си рядко виждала защото след работа той обичал вместо да се прибере при жена си и децата да се застоява в кръчмата с колегите си над чашката с ракия.

Ваня често била свидетелката как родителите й се карат. Но смятала, че кавгите и скандалите са нещо нормално. Което се случва в всяко едно семейство.

Снимка: razkritia.com

Запознати с житието на певицата издават, че детството й е било белязано от сиромашията. Тя преживявала само с най-необходимите неща. Родителите я обичали, но както често се случва в един момент таткото ги зарязал.

Радялата травмирала гласовитата изпълнителка за цял живот. Едва ли липсата на баща в семейството й се е отразило добре. Благодарение на това обаче тя става борбена натура макар  човекът, от когото ражда единствения си син Боян да я изоставя с дете на ръце и заминава да си изкарва хляба като пее по корабите.

Колежка на Ваня Костова разкрива, че може би ако е имала по-голям шанс в живота тя би изградила кариера като на Лили Иванова. Но освен житейските драми са й попречили и болестите , които от години не спират да я мъчат, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар