Бременната Мегз втрещи почитателите си със снимка (Вижте наедрялото й коремче)

Бременната Мегз втрещи почитателите си със снимка (Вижте наедрялото й коремче)
2 (40%) 1 vote

Мегз показа бременното си коремче

Мегз втрещи почитателите си с със снимка за Хелоуин, която пусна в социалната мрежа Инстаграм.  Ексцентричната дизайнерка написа силни думи към снимката и засегна важни теми за съвремието ни. Феновете на Мегз реагираха по различен начин на посланието, което оправи.

„Тази снимка е на всички жертви на криворазбраното ни общество по отношение на думите – любов, брак, дете, семейство… Знаете ли кое е отвратителното?“, пише Мегз към снимката, на която е по бельо, с було и с грим за Хелоун.

„1. Съпругите, които стоят, когато мъжете им изневеряват и не ги уважават, защото виждаш ли деца имали. Същите тези стават жертва на домашен тормоз и пак стоят. Заради децата или собствените им страхове и зависимости, питам?!

2. Младите момичета, които виждат в надутия корем билет за хубав живот. Същите онези, които после правят аборти… или знаете ли новата мода – изнудват богатите си и женени любовници, че ако не им дадат пари – ще разкажат или родят… Хелоуин не е гнусен празник. Гнусно ви е когато се оглеждаме като общество в изродените костюми“, философства Мегз.

„Кръвта, коремът, булото и голотата в снимката никак не са случайни – поогледайте се“, завършва своята публикация дизайнерката.

Феновете на Мегз обаче този път се разделят на две. Една част от тях подкрепят своята любимка. Според други обаче това не е най-правилният начин да се предаде посланието й. „Посланието е хубаво и смилено, но не е поднесено по правилния начин. Хелоун е за забавление и няма смисъл в самия празник“, пише фен на дизайнерката в социалната мрежа Инстаграм.

Мегз втрещи почитателите си със снимката, която си пусна сн. Инстаграм

Мегз втрещи почитателите си със снимката, която си пусна сн. Инстаграм

Почитателите на Мегз са видимо изненадани от снимката, защото това е първата снимка, с която дизайнерката показва, че е сбъднала своята мечта и очаква бебе. Само преди няколко седмици Миглена сподели, че прави опити да стане майка и ето, че първата й рожба вече на път.

Дизайнерката показа бременното си коремче сн. Инстаграм

Дизайнерката показа бременното си коремче сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар