Розмари разкри каква е Божана (+ Какви са отношенията й с Кулагин?)

Гласувайте за статията

Розмари иска Божана да излезе от къщата на „ВИП Брадър“

Розмари разкри каква е Божана. Моделката, която вече е извън къщата на риалити формата не съжалява, че е била вътре. „Не, въобще не съжалявам. Беше много интересно. Изобщо не беше така, както си го представях“, казва Рози. „Ники Кънчев ми каза, когато излизах, че съм наивна. не мислех, че съм наивна, преди да изляза от къщата.

Но наистина си представях, че всички ще сме естествени, културни, нормални. И няма да имаме никакви стратегии. Не очаквах хората да се карат за някакви дребни неща и да са лицемерни. Ако бях гледала „Биг Брадър“ преди това, може би щях да имам по-ясна представа за това“, обяснява Рози.

Моделката разкрива кои са нейните фаворити за спечелването на шоуто, както и какво мисли за Божана. „Моите фаворити за спечелване на шоуто са Стефан, Атанас и Ваня. От номинираните този, който трябва да отпадне, със сигурност е Божана, която винаги играеше фалшива игра и няма добро сърце. Когато тя видеше, човек, който е нападнат, тя винаги гледаше да го стъпче допълнително“, казва Рози за готвачката, пише life.dir.bg.

Моделката споделя и какви са отношения й с гримьора Валентин Кулагин. Двамата не са се чували откакто са извън къщата на риалитито. „Не, не ме е търсил и аз не съм му се обаждала. Почти с всеки от съквартирантите бих излязла на кафе просто ей така. В къщата исках да му обяснявам да не се държи по начина, по който се държаха другите.

Розмари разкри каква е Божана сн. Фейсбук

Розмари разкри каква е Божана сн. Фейсбук

Защото това поведение не помагаше на никого. Но той не разбра точно какво искам и понякога, когато му давах съвет, мислеше, че го нападам. Смятам, че не сме нито в лоши, нито в добри отношения. Иначе, ако той беше толкова доволен от мен, щеше да ми даде щита или поне да ми се обади. Нямам лоши чувства“, обяснява Розмари за отношенията си с гримьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар