Преслава с колосални приходи за месец (Вижте колко изкарва)

Гласувайте за статията

Преслава с по 5 участия на седмица

Преслава с по пет участия на седмица. Поп фолк изпълнителката се завърна на сцената малко след като роди дъщеря си Паола. Графикът на певицата вече е запълнен за седмици напред. Младата майка има по цели пет участия на седмица, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

За всяка своя изява Преслава взима по 7 бона, което прави по 35 хиляди на седмица. Поп фолк изпълнителката се скъсва от работа и не спира да обикаля дискотеките, но срещу солидни финансови постъпления. Ако продължава с това темпо, Преслава ще взима по 140 000 лева на месец.

Интересът към поп фолк изпълнителката е огромен, а клубовете, в които тя пее, са препълнени. Преслава не спира да се хвали как феновете й се редят на опашка, за да влязат в заведението, в което тя ще пее.

Поп фолк изпълнителката се възползва максимално от новия пик в кариерата си. За сметка на това, тя често оставя дъщеря си сама, на грижите на някой друг. Какви са причините Преслава да се завърне на сцената само месец след раждането на Паола, знае само тя. Дали има нужда от пари, дали сцената й е липсвала толкова много, не й се сменят пелени или комбинация от всички тези неща, но е факт, че Преслава не се спира вкъщи.

През малкото си свободно време поп фолк изпълнителката кръстосва поляни и гори, което още повече учудва феновете й, които се чудят как се вписва малката Паола в тежкия график на Преслава.

Само месец след като роди поп фолк изпълнителката тръгна по участия. Първите изяви на Преслава бяха на 18-ти и 19-ти октомври. Поп фолк изпълнителката обяви, че ще участва и в големия концерт по случай рождения ден на „ТВ Планета“.

Преслава печели 140 бона на месец сн. Фейсбук

Преслава печели 140 бона на месец сн. Фейсбук

Преслава ще работи и на Нова Година. Тогава тя ще бъде в Пловдив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар