Горещата клюка за Мика Стоичкова (Вижте какво се случва с нея)

Горещата клюка за Мика Стоичкова (Вижте какво се случва с нея)
5 (100%) 1 vote

Близки на Мика Стоичкова нито потвърждават, нито отричат този слух

В светските среди се носи горещ слух за Мика Стоичкова. Напоследък тя не е много активна в социалните мрежи и това не е типично за нея. Това лято тя стана на 30 години. Но отпразнува юбилея си сама. На снимките, които публикува, се вижда, че Айкут не е до нея.

Според горещата клюка двамата са се разделили, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“. Мълвата гласи още, че Мика Стоичкова изгонила бащата на дъщеря си от дома им. Причините за скандала, довел до раздялата на двойката, не са известни.

Фактът, че Айкут не присъства и на първия рожден ден на дъщеря си, само потвърждава тези слухове.

Близки на Мика Стоичкова нито потвърждават, нито отричат горещата клюка. Но все пак признават, че връзката на двамата влюбени не е била безоблачна. Те постоянно се карали, а щерката на Камата в повечето случаи били инициатор на скандала.

Тя постоянно парадирала със звездното си потекло и натяквала на Айкут, че няма никакви амбиции и няма да постигне нищо в живота. Вероятно това е в основата на раздялата им. Мика Стоичкова не успяла да преглътне факта, че съпругът й е обикновен човек, а не известна личност. Да не забравяме, че сестра й успя да се омъжи за спортист.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар