Принц Чарлз говори с треви, Стивън Тайлър носи животински зъби (Странните навици на звездите)

Принц Чарлз говори с треви, Стивън Тайлър носи животински зъби (Странните навици на звездите)
4 (80%) 2 votes

Принц Чарлз призна, че говори на растенията, Стивън Тайлър си направил огърлица от зъбите на домашни любимци

Принц Чарлз призна, че има доста странен навик. Сутрин, като се събуди, не пие чай с кралицата, а първата му работа е да отиде в градината, където говори на растенията си. Страстен градинар, принцът признава, че понякога му е трудно да сподели някои неща с хората около себе си. За сметка на това приема като приятели именно билките, които отглежда. И често им говори именно на тях.

Той обаче не е единственият с необичаен навик. Актьорът Стивън Тайлър призна, че си е направил огърлица от зъбите на домашните си любимци. Така те са винаги с него, дори и след смъртта им.

Кеша пък втрещява с друг един навик – да прилага уринотерапия, за да се подмладява. Певицата чула, че този метод запазва красотата трайна и смело пие жълтата течност, с надеждата да остане млада.

Крис Прат и Ана Фарис пък втрещяват с друго признание – събират мъртви буболечки. В интервю Ана споделя, че заради това се е омъжила за него. „Това ми е като ритуал. И когато Крис ме покани у дома си, не посмях да му кажа за моя навик. Но когато ми показа колекцията си от мъртви насекоми, пищях от щастие. Знаех, че това е човекът за мен“, спомня си актрисата.

Актрисата Меган Фокс пък споделя, че има отвратителни навици. „С мен се живее изключително трудно. Не чистя тоалетната след употреба, не си прибирам дрехите, не чистя у дома. Просто имам отвратителни навици. Нямам специална причина – просто имам хора, които да чистят след мен“, казва още актрисата.

Принц Чарлз разкри най-голямата си странност сн. Инстаграм

Принц Чарлз разкри най-голямата си странност сн. Инстаграм

Никълъс Кейдж пък е още по-странен – не яде животни, чиито размножителни навици не харесва. „Прасетата и кравите са изключително мръсни. Не ям такова месо. Но рибите и птиците се размножават много фино, затова мога да ги ям“, казва още актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар