Мира Добрева изтрещя във ВИП Брадър: Ваня Костова е вещица!

Мира Добрева изтрещя във ВИП Брадър: Ваня Костова е вещица!
3 (60%) 1 vote

Мира Добрева и останалите съквартиранти са на ръба във ВИП Брадър

Мира Добрева тотално изтрещя във ВИП Брадър. Продължения престой в изолация започва сериозно да се отразява на психиката на съквартирантите, а Добрева направо плаши с някои от своите заключения. След като целият й личен живот излезе на показ и я направи достатъчно интересна, за да остане в предаването до край, сега Мира извади още един коз — историите с окултното. Тв водещата направо смайва с широките си познания по езотерика, на които и съвременните вещици могат да завидят. А някои от твърденията й за ритуали и обреди буквално втрещяват.

И тъй като продължителната изолация е започнала да се отразява наистина сериозно на квартирантите, Добрева организира своеобразен лов на вещици. Тя взе на прицел Ваня Костова, която също се поддава на стреса и напрежението в играта. Певицата и тв водещата се скараха, а Мира обвини Ваня, че е вещица.

„Когато наплюеш мъж три пъти, той губи мъжката си сила“, твърди още Мира в разговор със Стефан. След това се постара Ваня да научи за разговора. Самата изпълнителка се втрещи и наистина прие много лично обидата. По всичко изглежда, че певицата също е под силен стрес заради продължителния престой в предаването.

„За такива думи, ако бяхме в Средновековието щяха да ме изгорят на клада. Ти не знаеш колко ме обиди“, избухна Ваня пред Мира, след коментарите, за които научи. Самата Добрева пък получи мисия да направи репортаж за Ваня и да докаже, че другият отбор се провалят. В резултат на това отношенията между двете се скараха още по-жестоко.

Мира Добрева и Ваня Костова изтрещяха сн. Vbox

Мира Добрева и Ваня Костова изтрещяха сн. Vbox

Що се отнася до Мира Добрева, в крайна сметка тя и певицата направиха опит да се сдобрят, но неуспешно. Изпълнителката приема доста лично всеки коментар и не желае никакви извинения на постъпките на останалите участници. По всичко изглежда, че напрежението в Къщата се реже с нож, а участниците са на ръба.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Мира Добрева изтрещя във ВИП Брадър: Ваня Костова е вещица!”

  1. Христина Илиева

    окт. 25. 2018

    Мира Добрева е изтрещяла,трябва да посети психиатър!

  2. Бинка

    окт. 26. 2018

    Мира Добрева да се засрами. Такива глупости наговори на Ваня Костова. Трябва да се засрами. Възрастна жена трябва да се уважава.Те всички възрастни хора изкукуригват, не знаети ли??А Мира е проста и злобна интригантка!

Добавете коментар