Биг Брадър е подготвил неприятна изненада за Мегз

Гласувайте за статията

Очевидно новата сюжетна линия ще падне върху крехките й рамене

От кухнята на Биг Брадър издават, че дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, ще бъде изненадана доста неприятно.

Припомняме, че Мегз също се е сред съквартирантите, които ще влязат под покрива на къщата на Биг Брадър Ол Старс.
Сред съквартирантите в новия сезон на Биг Брадър, ще е и миньончето от поп фолка Мария, за която се говори, че ще получи баснословен хонорар в размер на 200 хиляди лева.

Мегз

Очевидно новата сюжетна линия ще падне върху крехките й рамене

По всичко личи, че подновяването на скандала между двете, ще е отправната точка в сюжета на новия сезон на Биг Брадър Ол Старс, който ще стартира на 5 ноември.
Припомняме, че първоначално Мария и Мегз бяха приятелки, но добрият тон помежду им рязко промени посоката.

След като си размениха реплики от рода на: „Ти си психопат, изявен явно“ и „Ти си компаньонка, изявена явно“, се стигна до там, че Мария заплаши опонентката си със съд.

Не е изключено фолк иконата Сашка Васева също да намери обратен път към Нови хан. При нея обаче ситуацията е доста деликатна като се има предвид, че зрението й е много вложено и тя почти е ослепяла. Поради тази причина тя ще има нужда и от личен помощник.

По-наблюдателните зрители на риалитито смятат, че появата на боксьора Тервел Пулев във формата, също не е случайна. Предполага се, че той също е сред подписалите договор за участие в новия сезон, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар