Скандална история от миналото на Ваня Костова видя бял свят

Гласувайте за статията

Със сигурност ще останете без думи от това разкритие

Скандална история от миналото на певицата Ваня Костова, която към днешна дата е един от съквартирантите във ВИП Брадър, видя бял свят.

Оказва се, че Ваня Костова далеч не е светата вода ненапита, за която се опитва да се представи в риалити формата.

Ваня Костова

Със сигурност ще останете без думи от това разкритие

Невинната на глед и с поглед на божа кравичка певица, очевидно ще се окаже доста костелив орех, с доста избухлив и агресивен нрав. Така поне говори случката от миналото, когато естрадната певица вдигнала луд скандал във влак, пълен с ученици.

Един от очевидците на случката разкрива пред „Галерия“, че случката се е разиграла в далечната 1987 година. Тогава той бил в трети клас. Няколко паралелки пътували с влака до Пловдив с групов билет. Няколко купета били запазени специално за тях.

Когато влезли в тяхното обаче, вътре заварили Ваня Костова и сина й, седнали на три от местата им. Тогава тя все още била доста пълна и заемала две места. При все, че се опитали да й обяснят ситуацията, тя не им обърнала никакво внимание.

Наложило се едно от момчетата да доведе класната. При вида на популярната певица обаче, тя доста омекнала. Въпреки това помолила Ваня Костова да си покаже билета, защото очевидно имало объркване.

Певицата обаче се троснала, че не е длъжна да показва на никого нищо и не помръднала. Учителката излязла, тъй като се почувствала безпомощна.
Ваня Костова обаче решила, че доносникът трябва да бъде наказан и му шибнала такъв шамар, че той паднал на земята.

Детето излетяло от купето и след малко се върнало с разгневената класна, която й поискала обяснение. С цялата си наглост обаче певицата заявила, че не е удряла никого. В същото време синът й реагирал изключително хладнокръвно, сякаш нищо не се е случило. Очевидно тази ситуация е отиграна и той имал тренинг.

От години в музикалните среди се шушука, че Ваня Костова е подмолна, властна и изключително двулична, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар