Ричард Величков е съсипан

Гласувайте за статията

Със сигурност над него ще надвиснат черни облаци, след като излезе от къщата на ВИП Брадър

Фитнес инструкторът Ричард Величков, който към днешна дата е един от съквартирантите под покрива на ВИП Брадър, е съсипан.

След като скрои грешен план, съгласно който трябваше да си направи пиар на гърба на манекенката Розмари Тишер, Ричард Величков стана обект на жестока гавра и подигравки в социалната мрежа.

Ричард Величков

Със сигурност над него ще надвиснат черни облаци, след като излезе от къщата на ВИП Брадър

Припомняме, че фитнес инструкторът от Мадан се опита да изпъкне като оплете Розмари в любовна и сексуална авантюра.
Отношението му към жена обаче разгневи сериозно феновете на шоуто. Те без свян започнаха да заливат онлайн пространството с карикатури на мачото от Мадан, отбелязва „Телеграф“.

Освен жестоките колажи, феновете на Вип Брадър извадиха и стари негови снимки от родното му място, където е далеч от имиджа на плейбой. На въпросните фотоси той е много слаб, а лицето му е осеяно с множество пъпки.

Съквартирантите на Ричард Величков също допринесоха до голяма степен за изграждането на позорния му образ, създавайки песента „Супержалък“. Само за няколко дни парчето събра рекорден брой гледания в интернет пространството.

Светските хроникьори дори се шегуват, че именно тази песен ще е новият хит на Папи Ханс, която ще надмине по успех оригинала „Суперпалав“.
Освен това голяма част от зрителите стовариха върху раменете на Ричард вината за това, че в понеделник Розмари напусна къщата.

Решението на манекенката бе да даде щита на Ваня Костова и не е изключено Ричард да изхвърчи от шоуто като тапа, точно преди финала, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар