Бившата приятелка на сина на Златко Баретата, разтърси мрежата

Гласувайте за статията

Синът му издъхна преждевременно заради рядко заболяване

Бившата приятелка на сина на Златомир Иванов, по-известен като Златко Баретата – Алекс, който издъхна преди броени дни, разтърси мрежата.

Тя написа сърцераздирателни думи по повод кончината на сина на Златко Баретата. Припомняме, че той е страдал от рядко заболяване на кръвта.

Златко Баретата

Наследникът на Баретата издъхна преждевременно заради рядко заболяване

Ето какво написа в профила си Мари Толева, която е бивша приятелка на наследника на Златко Баретата:

„Казват, че домът е човек. Моят дом се разруши. Но, за шест години аз бях облагодетелствана да бъда до Теб. Моят храм! Ти беше, и ще останеш – любовта, усмивката, съзнанието, страха, тъгата, опората, живота ми! Помогна ми да израсна! Да се науча да бъда добра и справедлива, какъвто СИ самия ти! Няма думи, които ясно изразяват чувствата, които изпитвам към теб! Нито пясъкът, нито водата, нито въздухът могат да се сравнят с големината на нашата Обич. Обичахме се през всяка усмивка, също толкова силно както и през всяка сълза.

Така и сега, Алекс, ще минем и през това, защото ти си най-силният човек, когото някога познавах, а аз се научих да бъда такава заради теб! Смъртта може да ни е разделила сега, но в сърцето ми ти ще си жив вечно! Ти ме наричаше своя ангел, а сега ти ще бдиш над мен! Обичах те преди, обичам те сега и ще те обичам завинаги !! От земята до небето и обратно на зиг-заг!“, пише Блиц

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар