Гореща новина от семейството на Гала

0

Съвсем скоро ще видим и Мари на екран

Изплува нова гореща новина, свързана с един от членовете на семейството на водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала.

Оказва се, че щерка й съвсем скоро ще се изяви в хитов уеб сериал. В мрежата се върти интро, на което ясно се вижда, че щерката на Гала пуска в ход чара си, изкушавайки с усмивка свой връстник. За момента обаче информацията не е официално потвърдена нито от Гала, нито пък от дъщеря й Мари.

Гала
Съвсем скоро ще видим и Мари на екран

В този ред на мисли не е изключено въпросната актриса да е двойничка на дъщерята на Гала. Така или иначе обаче съвсем скоро истината ще излезе наяве. Става въпрос за новия студентски уеб сериал „Унилайф“, който ще се излъчва по Vbox7.

На практика той е своеобразно продължение на успешния тийн сериал „Не така, брат“, чийто герой Мишо се превърна в особено популярен във виртуалното пространство.

„Аз съм Мишо – онзи, задръстеният, с готиния брат. Пак съм себе си, нямам гадже, но този път, освен супер интелигентен, съм и направо супер. Готов съм за ново начало. Студент първа година в престижния Американски университет в Благоевград, където никой не знае за срамното ми минало и се очертава едно славно бъдеще. Този път имам супер план – яко учене, яки тренировки и никакви мацки… те само ме разсейват”, казва в заставката Мино Караджов (Мишо).

Всъщност мацката, която ще го разсейва, явно ще е именно наследницата на Гала, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.