Истински ад в къщата на ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Ситуацията се променя с всяка изминала минута

Къщата на ВИП Брадър се превърна в истински ад.

Съквартирантите за пореден път ще бъдат изправени пред доста екстремна ситуация. От кухнята на ВИП Брадър издават, че последните номинации за сезона ще бъдат проведени на живо, при това очи в очи.

ВИП Брадър

Ситуацията се променя с всяка изминала минута

На съквартирантите ще им се наложи да се изправят един пред друг, за да разкрият доводите си за това кого номинират и защо го номинират за изгонване.
Единственият съквартирант в къщата на ВИП Брадър, който няма да може да бъде номиниран, е Ваня Костова. Това се дължи на факта, че след като Розмари Тишер напусна къщата в понеделник, връчи щита на SDI именно на певицата.

Не е изключено тази седмица Ричард Величков да събере най-много номинации за изгонване, предвид, че този път няма да има щит, който да го закриля. В този ред на мисли, той може да изхвърчи от риалитито на финалната права.
Какво точно ще си кажат съквартирантите очи в очи, ще разберем довечера.

Към края на сезона отношенията и мненията под покрива на къщата, се променят с всяка минута. Истината ще бъде казана на всяка цена. Освен това Големият брат ще припомни на всички, че трябва да бъдат много внимателни с думите си, тъй като рано или късно те излизат наяве и се връщат обратно при техния подател, при това с тройна сила.

Напрежението между Мира Добрева и Ваня Костова ще придобие нови измерения. Случващото се помежду им бързо ще прерасне във вражда, а останалите съквартиранти няма да останат безпристрастни. Големият брат постави мисия на Мира Добрева, в която да разкрие истината за поведението на Ваня. Както често се случва обаче в живота, истината ще бъде приета много трудно и болезнено, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар