Венета Райкова се фука с наследника си

Венета Райкова се фука с наследника си
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова не спира да хвали сина си Патрик

Венета Райкова се гордее със сина си. Тв водещата не спира да се хвали със сина. Въпреки, че е дете на разведени родители, наследникът й има желязна дисциплина. Блондинката по похвали, че е пълен отличник.

Третокласникът учи в елитно столично училище. Досега той има само две петици. Едната от тях е по руски език. По всички останали предмети Патрик е пълен отличник.

Венета Райкова се похвали, че цяло лято двамата са мързелували покрай басейна. Но въпреки това наследникът й се представя блестящо в училище.

Тя сподели, че той не посещава занималня, а разчита единствено на себе си. Райкова разкри, че не помага на сина си и затова е изключително горда с постиженията му в училище.

Известната тв водеща направи сравнение между себе си като ученичка и Патрик. Тя не скри, че е била пълна отличничка и в това отношение синът й прилича на нея.

Постиженията му са повод за гордост за щастливата майка, пише „България днес“. Венета Райкова се надява, че скоро щастието й ще стане пълно и тя ще открие сродната душа. В началото на годината водещата на „Папараци“ взе решение да сложи край на брака си с Тишо. Въпреки, че след време тя сподели, че може би е действала импулсивно, към днешна дата не съжалява за развода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар