Щастието се усмихна на Светлана Василева и Християн Гущеров

Щастието се усмихна на Светлана Василева и Християн Гущеров
4 (80%) 1 vote

Светлана Василева и Християн Гущеров най-после ще сбъднат най-голямата си мечта

Най-после щастието се усмихна на Християн Гущеров и Светлана Василева. В началото на следващата година семейството им ще се увеличи с още един член, тъй като бившата плеймейтка е бременна. Светлана е първата жена, която забременява от  Гущеров.

Преди да свие семейно гнездо с нея, той беше женен за фолк дивата Мария. Въпреки, че бракът им продължи 3 години, тя не успя да зачене. Вероятно липсата на наследник е в основата на разпадането на брака им.

Наследникът на Добромир Гущеров отдавна мечтае за наследник, тъй като за фамилията най-важно е продължаването на рода. И най-после мечтата му ще се сбъдне.

Светлана Василева също мечтае за дете, откакто познава Гущеров. Още в началото на връзката им тя сподели, че той е подходящият мъж за нея и тя е готова да създаде семейство с него. Тя скоро ще навърши 31 години и това е още една причина да иска наследник.

Двамата споделят, че са искали това да се случи по-рано. Но както народът е казал, за всяко нещо има време.

Вестта за бременността й идва няколко месеца след като тя и Християн сключиха брак. Бебето им ще се появи на бял свят през месец март идната година. Вече е известен и неговият пол. Бившата моделка ще дари съпруга си с мъжки наследник, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Шоу“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар