Синът на Цеца Величкович Велко се жени догодина (Подробности)

Гласувайте за статията

Синът на Цеца Величкович се жени през юни

Синът на Цеца Величкович се жени догодина. Голямата сръбска певица жени сина си през юни. Тя ще похарчи колосална сума за сватбата на сина си Велко Ражнатович и неговата любима Богдана Родич. Събитието ще е доста пищно и разточително.

Цеца планира да похарчи най-малко 100 000 евро, за да направи приказна сватба на сина си и бъдещата си снаха. Певицата предложила на Велко да направят сватбата в хотела, където дъщеря й Анастасия Ражнатович е посрещнала 18-тия си рожден ден преди време. Той естествено се съгласил, пише vecer.mk.

За сватбата на сина си сръбската звезда планира да покани много изпълнители, които да забавляват гостите на събитието. Цеца ще помогне също така и на бъдещата си снаха Богдана Родич да избере най-подходящата за нея сватбена рокля.

Цеца е започнала с подготовката за събитието отрано. Сръбската звезда не искала да оставя нищо на случайността. Тя държала всичко да бъде изпипано до най-малкия детайл. Както за всяка майка и за певицата, денят, в който ще ожени едно от децата си, а именно сина си, бил един от най-важните в нейния живот.

Величкович планира на сватбата на има около 400 гости. За да декорира пространството в хотела и залата, където ще се състои събитието, Цеца отделила най-малко 30 000 евро. В цената влизат различни неща – кристална декорация, цветя от Холандия, рамка със сърце от бели орхидеи, под което ще се оженят младите. Това е само една малка част от нещата, които певицата е поръчала, за да облагороди пространството за събитието. Сватбената торта ще бъде на няколко етажа, изцяло в пастелни тонове.

Цеца Величкович жени сина си Велко сн. Инстаграм

Цеца Величкович жени сина си Велко сн. Инстаграм

Цеца и бъдещата й снаха все още не са решили кой ще ушие булчинската рокля на Богдана. В момента обмислят дали да се доверят на местен или чуждестранен дизайнер. За роклята ще бъдат изхарчени най-малко 5000 евро, а за халки около 7000, казват източници близки до семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар