Бареков: Симеонов лъже, Каракачанов маже! Жалко, че Борисов падна до това ниво… (виж тук)

Бареков: Симеонов лъже, Каракачанов маже! Жалко, че Борисов падна до това ниво… (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков е повече от разочарован от коалиционния съвет на патриотите!

Евродепутатът Николай Бареков не сдържа гнева си след липсата на очакваната оставка на Валери Симеонов. Днес темата трябваше да бъде разгледана на коалиционния съвет на патриотите. Което обаче така и не стана. Ето какво заяви Бареков:

Бареков

Бареков размаза Красимир Каракачанов

„Очаквано Каракачанов се опакова с ортака си Валери Симеонов срещу майките и децата с увреждания. Симеонов лъже, Каракачанов маже. Т.н. Патреоти се самоубиха и евроизборите и ескалиращите протести ще го докажат.

Тезата на Каракачанов, че ако Симеонов подаде оставка и правителството ще падне е невярна, лъжлива и манипулативна. Симеонов трябваше да подаде оставка и да се върне в парламента да крепи правителството.

Сега доказаха с Каракачанов, че са във властта само заради постовете на вицета и заради облагите от нея. Иначе щяха да си стоят като другите в парламента на една заплата, а не за рекет и комисионни.

Жалко, че Борисов падна до това ниво да зависи от лумпените, които сам създаде. Сега ще трябва да плаща моралната цена с тях, защото той поиска и те се опаковаха с него.

В името на осребряването на властта и и за сметка на майките, децата и техните потребности. Цинично. Жалко. Обидно.

И Каракачанов въобще не е синя каска, а един популист, който обеща 300 лева пенсия и справяне с ромската и битовата престъпност. А сега се оправдава като мома с ортаците си.

И ще харчи трите милиарда и половина бюджетни пари, дадени му от Бойко Борисов, за подслушване и нови самолети“, коментира Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар