Калин Врачански се радва на нова придобивка (ФОТО)

Калин Врачански се радва на нова придобивка (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Калин Врачански е щастлив с новата си придобивка

От няколко дни Калин Врачански се радва на нова придобивка. Актьорът се сдоби с чисто нов автомобил. Возилото, което той е избрал, е марка „Инфинити“. Справката показва, че колата му струва малко над 80 000 лв.

Врачански решил да си купи кола, тъй като вече не е ергне, а сериозно обвързан мъж с планове за бъдещето. Светската клюка от половин година го свърза с водещата Мариана Векилска. Въпреки, че двамата пазят упорито връзката си в тайна, за всички е ясно, че те са заедно.

Афера им има предистория. Според мълвата двамата са заедно от 4 години. Искрите между тях пламнали, докато Векилска все още била семейна. Бившият й съпруг Симо Колев сподели, че изневяра е в основата на раздялата им, с което потвърди тези слухове.

Малко след това тръгна слух, че Мариана Векилска и Калин Врачански са се разделили. Малко след като стана ясно, че тя и Симо са се разделили, тв водещата побърза да заживее под един покрив с новия си любим.

Но очевидно в слуховете за раздялата между Врачански и Векилска няма нищо вярно. Двамата често могат да бъдат засечени в интимни сцени покрай театър „София“, където актьорът има представления почти всеки ден, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар