Александра Петканова смени амплоато (Вижте с какво се захвана)

Гласувайте за статията

Александра Петканова смени работата

Александра Петканова смени амплоато. Бременната моделка и съпругът й Даниел Петканов отпразнуваха първата си годишнина от сватбата само преди няколко дни. И както стана ясно от думите на Лудия репортер, те по нищо не съжаляват за решението си да сключат брак.

Александра и Даниел си казаха „да“ във „ВИП Брадър“. Всичко започна просто като мисия и завърши с истинска сватба. Година по-късно двамата са изключително щастливи и вече очакват първата си рожба. А докато чакат, Александра и Даниел не спират да работят.

В социалната мрежа Инстаграм бъдещата майка съобщи с какво ново са се захвали с Даниел. „С Дани за пръв път озвучавахме детско филмче!“, споделя Александра със своите фенове. „Не съм предполагала, че е толкова забавно… искам пак! Нашите герои са все мили и добри (явно така са ни видяли и нас, хората, които ни поканиха), за разлика от Гринч, който се завръща по-зелен и раздразнителен от всякога, и застрашава празничния коледен дух! Гледайте в кината от 23.112018“, разяснява тя.

Към публикацията Александра публикува и няколко снимки. Две са от студиото, в което са записвали продукцията, а едната е от паркинга и ясно се вижда наедрялото коремче на бъдещата майка.

Александра и Даниел очакват първата им рожба да се появи в края на януари или началото на февруари. Първият наследник на семейство Петканови ще е от мъжки пол.

Александра призна преди известно време, че кара лека бременност и дори понякога забравя, че е бременна. Затова и тя продължава да поема различни професионални ангажименти. А последният е озвучаването на детско филмче.

Моделката сподели с феновете си, че и е било много забавно и би го направила пак. Към снимките, публикувани в социалната мрежа от студиото, Александра получи и много комплименти за перфектната си форма.

Александра Петканова и Даниел озвучиха първото си детско филмче сн. Инстаграм

Александра Петканова и Даниел озвучиха първото си детско филмче сн. Инстаграм

Почитателите на младото семейство пожелават на Алекс лека бременност и споделят, че ще отидат да гледат детското филмче, което с Дани са озвучили.

Гринч

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар