Светлана Гущерова не прилича на себе си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя премина в отбора на брюнетките

Светлана Гущерова публикува снимка на профила си в социалната мрежа Фейсбук, на която не прилича на себе си.

Тя определено успя да изненада не само приятелите си, а и почитателите си и при това доста приятно. От фотоса става ясно, че Светлана Гущерова е с нов цвят на косата. От отбора на блондинките, тя е преминала в редиците на брюнетките.

Светлана Гущерова

Тя премина в отбора на брюнетките

Към снимката тя написа:
„Напук на поверието, че когато една жена сменя цвета на косата, сменя и мъжа, аз станах брюнетка! Обичам те безкрайно“, обясни се Светлана Гущерова за пореден път в любов на съпруга си.

Припомняме, че бившата плеймейтка сключи брак с Християн Гущеров на 1 юли. Навръх рождения ден на Християн Гущеров – 12 юли, двамата вдигнаха пищна сватба в столичен хотел. След това двойката се отдаде на романтичен меден месец, пише dir.bg.

Неотдавна Светлана Гущерова сподели в интервю, че в последно време животът й се е променил много и побърза да уточни, че промяната е към хубаво. Тя е категорична, че вече има семейството, за което винаги е мечтала и ако преди е мислела само и единствено за себе си, то към днешна дата вече мисли за двама души.

В заключение тя посочва, че бракът е свещено тайнство, за което трябва да се грижиш ежеминутно и ежедневно, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар