Златко Баретата потъна в скръб – почина първородния му син (Всичко за трагедията)

Гласувайте за статията

Златко Баретата е загубил първородния си син Алекс

Починал е синът на Златомир Иванов – Баретата – Златко Баретата. Първородният син на мафиота Алекс е напуснал този свят по-рано днес. Известен факт е, че Алекс е имал рядко заболяване на кръвта, с което се е борел през последните няколко години и най-вероятно е причина за преждевременната му смърт. Като малък често е ходел на лечение в Германия.

„Днес си отиде един скъп за нас човек! Винаги усмихнат, добър и обичащ всички. Винаги ще си с нас Братко! ОБИЧАМЕ ТЕ!!!“. Това сподели в Instagram един от близките приятели на младото момче.

Малката Барета имаше и сериозна приятелка, с която наскоро се разделиха.

Златко Баретата

Снимка: ПИК

Той прекрачи рамките на закона още 16-годишен. Тийнейджърът бе арестуван в Бургас, след като бе засечен от ченгета да демонстрира заредено оръжие пред хотел „Хризантема“ в Слънчев бряг. След сигнал на граждани, синът на Баретата бе обискиран от жандармеристи, които откриха в него късо бойно оръжие „Валтер“, калибър 22, с един пълнител и девет патрона. Алекс бе задържан с полицейска заповед да 24 часа, но след това е освободен заради проблеми със здравословното му състояние.

Арестът му дойде само няколко месеца, след като момчето една не загина в катастрофа край Сливен. Тогава джип „Мерцедес“ G класа от кортежа на баща му катастрофира, а в него горяха като факли четирима от гардовете на Баретата. Алекс е трябвало да пътува в същия автомобил, но преди кортежът да потегли, той се преместил в друга кола.

Според информации на медии отпреди две години, освен ареста на Слънчака, синът на Баретата е участвал и в друга зрелищна свада, този път в София. Кървавото меле се е разиграло в хитово заведение към хотел, а главни действащи лица са били Алекс и издирвания от Интерпол Георги Станоев – Малката Бирма.

Свадата станала, след като приятелката на Алекс решила да отиде до тоалетната. Тя минала покрай масата на Бирмата, който й подхвърлил нецензурно предложение. Девойката обаче била придружавана от гард, който чул и видял какво се случило и докладвал. Буйният първороден син на Баретата веднага отишъл до масата на Бирмата, където се заформил ръкопашен бой. Според свидетели леело се е кръв и се вадили пистолети. След жестоката юмручна разпра гардовете на Бирмата лежели на пода с разбити глави, а самият Станоев също кървял обилно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар