Бареков: Психопатът Валери Симеонов прехвърли топката в ръцете на Борисов! (още подробности)

Бареков: Психопатът Валери Симеонов прехвърли топката в ръцете на Борисов! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков настоява за незабавната оставка на Валери Симеонов!

Евродепутатът Николай Бареков иска „главата“ на вицето Валери Симеонов. Последният буквално си направи харакири с изказването си за „кресливите“ майки и „уж болните“ им деца, с което възпламени държавата. Ето какво заяви Бареков преди часове:

Бареков иска главата на Валери Симеонов

„Психопатът Валери Симеонов, вице с тежки морални и ментални увреждания, прехвърли топката с оставката си в ръцете на Борисов, Цветанов, Каракачанов и Сидеров. Ами да действат. Нямат избор. Иначе горят с него. Олигарсите защитават Симеонов. А наскоро един от тях нарече журналистите “олигофрени”.

Валери Симеонов обещал да се извини… на батко си за причиненото неудобство. Той пък му обещал от Дубай да го пази от майките да не яде бой. Само дето Недялко го обяви публично и сега може да прехвърли проблема от “болната глава на здравата”.

В случая с кенефното вице важи правилото “каквото сам си направиш и Бареков не може да ти го стори”… А дали пък господата Симеонов и Цв Цв не правят успешен целенасочен и задкулисен опит за бутането на цялото правителство!?“, изригна Николай Бареков.

Само час по-късно той съобщи в профила си следното – от проведен разговор с лидера на Атака Волен Сидеров.

„Разговаряхме току-що. Съобщих на Волен Сидеров, че има пълната ми подкрепа незабавно да свика коалиционния съвет и да поиска оставката на Валери Симеонов като вицепремиер.

Тази оставка трябва да бъде гласувана още в сряда в Народното събрание. Доколкото разбирам Цветанов брани Симеонов като Матросов на амбразурата. А Каракачанов се ослушва като гърмян заек.

Сигурен съм, че оставката е въпрос на часове. Странно как ужким Валери Симеонов водеше “война” срещу Домусчиев, а сега Домусчиев го брани с тяло и гел, тъй да се каже?…“, написа Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар