Гаджето на Явор Бахаров лудна от ревност: Среща се с бившата си!

Гласувайте за статията

Явор Бахаров може отново да се окаже в леглото на бившата си!

Гаджето на Явор Бахаров – Рая е бясна. Къдрокосият актьор отново попадна в любовен триъгълник. Той може да се окаже в обятията на екс любимата си, Александра Тюркмен.

Явор Бахарв

Актрисата Рая Пеева ревнува Явор Бахаров от бившата му

Защото се оказа, че къдрокоското заминава на едномесечно турне в Америка, където живее милионерската щерка. В същото време настоящата му любима актрисата Рая Пеева не може да се побере в кожата си от луда ревност.

Бахаров заминава зад океана с постановката „Агенти”. „Айдееее! Нямам търпение! Който е в Ню Йорк, да казва и отиваме“, написа в социалната мрежа бившата приятелка на актьора.

Не за първи път щерката на фатик провокира приятелката на бившото си гадже. Нищо чудно близостта на Явори на Алекс в Ню Йорк отново да разпали старите им страсти. Защото палавникът има в колекцията си доста уникални женски трофеи.

Преди месец палавата Алекс Тюркмен отново накара Рая да настръхне от ревност. Тя отбеляза Явор на своя снимка с перука и написа под фотото:

„Канализирам скрития Бахаров в мен“. Прави впечатление, че Явор Бахаров изобщо не отговаря на закачките на бившата си. За сметка на това обаче Рая много се дразнела от тях .

Тя дори му забранила да контактува с дъщерята на мафиота, но милионерската щерка е наистина сериозна конкуренция, доверяват близки до двойката.

По-голямата дъщеря на убития бизнесмен бе забърквана в какви ли не афери с известни мъже. Дори й преписваха афери с едни от най-известните американски актьори. Младата бизнес дама мечтае да пробие в Ню Йорк с тоалети, като има собствен бутик на пъпа на мегаполиса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар