Бомба: Шеф Петров издаде участниците в Биг Брадър Ол Старс! (виж тук)

Бомба: Шеф Петров издаде участниците в Биг Брадър Ол Старс! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Шеф Петров разкри някои от участниците в предстоящия Биг Брадър Ол Старс!

Скандалният шеф Петров се изпусна и разкри кои ще са участниците в предстоящия нов сезон на Биг Брадър Ол Старс. Или поне имената на някои от тях. В мрежата Борис Петров заяви, че лично той няма намерение за влиза в Къщата, с което успокои всички:

шеф Петров

Шеф Петров издаде голямата тайна

„ЛЕЛЕ… АЗ завеждам кастинага за „Ол Старс на Биг Брадър“… Уж случайно, всички поканени ми се обаждат да питат…дали случайно аз… Така-малко тра-ла-ла… Спокойно няма да Влизам…

Обидих нежното сърце на иначе смелия и страшен „Ботуш“ (билите знаят, че кастинга 50% се формира на лична симпатия)… пък и той няма пари за шефа!

Ще има всели хора и общо взето ще е позитивен Ол Старс, за да изкупят мазеляка който ще сътворят във ВИП-а! Не се притеснявайте, Шефа си е в ресторанта… ПОДПИСВАЙТЕ!

…. Ама ако влезна нали знаете, че ще има танци… Чакай да не кажат, че си правя реклама с тях… Защото не искат да кажат, кой с кой си прави реклама и не обявят рейтинга от Европа и Америка на Вип-а 2017.

Плюс това нямат нужда от мен, както и аз от тях! Мегз – Миглена Каканашева да продава роклите, Джулката Детокс, а за Даниел Петканов си е съдба… Сватбата, после Раждането и накрая …… това е ТВ живота…

Някоя бивша Мис, Артист който пее Джо Кокър, гаджето на нашия Ален Далон, част от снимка в Кокаляне и те така……. Приятно гледане!!!“, изригна в типичния си стил шеф Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар