Кали разкости участниците във Вип Брадър!

Поп фолк дивата Кали посече брадърите. Тя ги „нахрани” подобаващо в свое скорошно интервю за медиите. Певицата се явява коментатор и в студиото на живо на Ники Кънчев. [caption id="attachment_570116" align="aligncenter" width="300"]Кали Кали "сипа" подобаващо на брадърите[/caption]

Според нея скандалният Валентин Кулагин е болезнено прям и откровен, но с думите си често „трови” хората. За поп фолк дивата топ кръчмарят Петко Димитров изобщо не е алфа мъжкар. Защото не е лидер и се коалира, а не игра е индивидуално. Затова не покрива мнението за себе си.

Легендата на Тоника Ваня Костова определя като религиозна дама, която иска всичко да оправи с добро. Но понякога тази нейна доброта дразни и предизвиква само и единствено агресия. Лошо впечатление й е направило още във визитката й, когато се изказа доста негативно за колежката си Ева Найденова. Защото заяви публично негативни неща за колежката си. За нея Ева е прекрасна, но страхът да не нарани някого я прави неуверена и слаба. Било добре да застане зад думите си за Мира.

За нея Мира Добрева е лицемерна и неистинска. Фитнес инструкторът Ричард за нея е недорасъл. За големите си мечти не бива да подхожда така детински. Розмари в началото била една от нейните фаворитки заради чувството й за хумор. После обаче се оказала твърде незряла и за възрастта си.

Поведението й в Къщата и връзките й с останалите показват една незряла жена на повече от 30 години. Според нея тактиката на Лора Караджова е да бъде обрана, премерена и скрита. С това да не се бърка където не й е работата оцеля до сега в шоуто. За певицата щерката на Данчо Караджов има характер, но такъв категорично показва Стефан. Той е един от нейните фаворити и го харесва много, защото е прям и откровен, напълно зрял мъж, който знае какво иска.

„Наско е сладурче. Изпусна си нервите, което може да го отчетем като недостиг на зрялост. Той е все пак твърде млад”, е мнението й за рапъра и бъдещ гинеколог Наско Колев.

Определя готвачката Божана като безспорното хипи-буйна, смела и безотговорна. И много я харесва. Но не такива чувства питае към писателя Папи Ханс. Новоизпеченият певец за нея е твърде хлъзгав и лицемерен. „Той търси да се подиграва и да си прави купона на гърба на другите. Артистът би трябвало да създава шоуто по друг начин”, безпощадна е Кали.