Владо Пенев вдига сватба на 60

Владо Пенев вдига сватба на 60
5 (100%) 1 vote

Той е решен да направи важната крачка с любовта на живота си

Актьорът Владо Пенев никога не е крил, че се чувства възроден от студентската си любов.

След като от няколко месеца живеят под един покрив с любимата му в китна къщурка в Етрополския Балкан, той е взел решение да вдигне сватба.

Вероятно вече се досещате, че жената, която плени сърцето му, е актрисата Марта Вачкова. За екранния проф. Асен Цонев от „Откраднат живот“ обаче, тази крачка не е достатъчно сериозна. Той възнамерява да изненада половинката си с годежен пръстен, при това в най-скоро време.

Владо Пенев

Той е решен да направи важната крачка с любовта на живота си

На няколко пъти двамата актьори били на косъм от сватба, но пропуснали моментите. Именно поради тази причина сега Владо Пенев е решен да се реваншира на вечната си любов Марта. Сърцето на Вачкова е отдадено на Владо Пенев вече повече от три десетилетия.

Любовта помежду им пламнала из кулоарите на ВИТИЗ. Двамата състуденти не само били гаджета, но и едва не минали под венчило. Григор Вачков също се опитал да тласне младите към това. Той много харесвал избраника на дъщеря си.

Той виждал идеалния зет в лицето на красивия, малко свенлив и много добродушен млад актьор Владо Пенев. Толкова се привързал към нето, че тайно от младите телефонирал на евентуалните си сватове и поискал да се запознае с тях като ги поканил на гости.

Владо Пенев остава без баща в невръстна детска възраст. Той е отгледан от майка си, баба си, сестра си и леля си.
Към днешна дата Марта Вачкова споделя, че заради младежката си неопитност, не оценила подобаващо всеотдайността и чувствата на Владо Пенев по онова време, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар