Проблеми в семейството на Елена Йончева

Гласувайте за статията

Двамата с половинката й не могат да излязат на глава

Сериозни проблеми разкъсват семейството на народния представител от червените редици Елена Йончева.

По всичко личи, че на Елена Йончева никак не й е лесно, имайки предвид, че е разпъната на кръст между работата си и семейните проблеми.

Елена Йончева

Двамата с половинката й не могат да излязат на глава

Мълвата носи, че напрежението между блондинката и половинката й Пламен Тодоров, нараствало все повече с всеки изминал ден. Дори се стигнало до там, че Йончева да потърси помощ от семейството си за отглеждането на малкия Тео.

Малчуганът все по-често бил поверяван на грижите на брата на Елена Йончева, тъй като родителите му не можели да излязат на глава кой да го води и взема от градина. За сметка на това Иван Йончев се разбирал перфектно с детето и го забавлявал по цял ден, докато родителите му робуват на работните си задължения.

При все, че братът на Елена Йончева е заклет ерген и още си няма семейство, той не се плаши от грижите за племенника си. До неотдавна двамата със сестра му не били в цветущи отношения и не общували много често. В крайна сметка обаче малкият Тео успял да стопи ледовете помежду им за раз време.

Истината е, че червената депутатка била обидена на брат си след зловещ скандал, в който той забъркал името й. това се случило, след като предаването „Господари на ефира“ провели възмутително разследване в свинефермата му в Монтанско. Тогава той бе обвинен от негов служител, че гори труповете на животни, а с пепелта им храни здравите свине, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар