Евтим Милошев четка имиджа на любовчията Стоян Алексиев

Гласувайте за статията

Ето какви планове крои продуцентът

Продуцентът Евтим Милошев се е заел с нелеката задача да изчетка скандалния имидж на любовчията Стоян Алексиев.

Припомняме, че актьорът Стоян Алексиев си позволи да направи скандални сцени на интимност с младата си любовница Ивана Бобобйчева и то пред Народния театър „Иван Вазов“.

Евтим Милошев

Ето какви планове крои продуцентът

Евтим Милошев възнамерява да реабилитира Стоян Алексиев, който бе пенсиониран от Народния театър след скандалната случка.
Запознати издават, че актьорът е от близкото приятелско обкръжение на Евтим Милошев, тъй като го подкрепил още в първите му опити за създаване на сериали.

Актьорът Стоян Алексиев, който е на възраст, е сред основните действащи лица в сериала, считан за класика „Дървото на живота“. След това Евтим Милошев повери именно на него главната роля и в хитовия сериал „Откраднат живот“.

Покрай разразилия се скандал около Стоян Алексиев заради младата му любовница, той стана обект на присмех и клюки от страна на колегите си и на публиката. Освен това, не само бе пенсиониран от Народния театър, а и остана без работата си в телевизията.

Всичко това го докарало до тежка депресия. Единствените неща, които му дали сила отново да вдигне главата си и да продължи напред, били децата му и Ивана.
След като неотдавна Алексиев получи бурни аплодисменти на среща с феновете на сериала, провела се в Дома на киното, Евтим Милошев приел това за доказателство за любовта на зрителите.

Именно поради тази причина има намерение да ангажира актьора и в новия сериал, по който работи, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар