Пипа Мидълтън показа бебето дни след като роди

Пипа Мидълтън показа бебето дни след като роди
4 (80%) 1 vote

Пипа Мидълтън показа детето дни след раждането

в Лондон. Компания й правеше съпругът й Джеймс Матюс и съдейки по всичко тези разходки са се превърнали в традиция за двойката.

Пипа роди миналата седмица, при това момченце. Името на бебето остава загадка, но е факт, че цялото семейство е безкрайно щастливо. Бабата — Карол Мидълтън, бе засечена да пазарува в луксозен магазин за детски играчки. Дори херцогинята отмени един от ангажиментите си, за да може да се запознае със своя племенник.

Иначе бебето за момента не позира пред камерите, а родителите му предпочитат да го държат далеч от медийния интерес. Решението им е повече от основателно, предвид факта, че целият им личен живот е поставен пред камерите.

Пипа Мидълтън роди миналата седмица, а по всичко изглежда, че се чувства напълно възстановена. Тя дори намери сили, за да отиде на кралската сватба ден по-рано и даже да присъства на тържествата в следващите дни. Там Пипа бе настанена в преддверието, близо до входната врата. Действията й силно изненадаха всички, особено приближените до тях. Двамата настояха да седнат именно там, точно заради бременността и предстоящото раждане на милионерската съпруга.

Пипа и Джеймс се ожениха преди около година и половина, през май месец. Двойката не бързаше с децата, с мотива, че има за кога да чакат. При все това бременната Пипа успя да намери време и за двете кралски сватби, без да роди на нито една от тях. За съжаление последната се оказа свръхсилите й и тя постъпи в болница ден по-късно. Където роди момченцето.

Пипа Мидълтън показа бебето сн. ИНстаграм

Пипа Мидълтън показа бебето сн. Инстаграм

Само няколко дни след това, вече възстановената майка излезе с бебето си на разходка. И направо сияеше от това. С нея бе и гордият татко, който държеше сам да бута количката. Очевидно в семейство Матюс цари пълна идилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар