Връща ли се Кулагин във „ВИП Брадър“? (+Грешката, която осъзнава твърде късно)

Връща ли се Кулагин във „ВИП Брадър“? (+Грешката, която осъзнава твърде късно)
3 (60%) 1 vote

Валентин Кулагин разкри дали се връща във „ВИП Брадър“

Валентин Кулагин разкри дали се връща във „ВИП Брадър“. Гримьорът излезе от Къщата на риалити формата след поредния скандал с Ваня Костова. С рекорден отрицателен вот зрителите на „ВИП Брадър“ изгониха Кулагин от шоуто. В интервю за life.dir.bg гримьорът разкри дали би се върнал в риалити формата, ако му предложат, дали ще съди някого от съквартирантите си и коя е най-голямата му грешка в шоуто.

„Моят ангажимент към шоуто приключи и съм безкрайно доволен от резултатите. Възстановявам се физически, за да вляза в ритъма на обичайния си живот. Имам работни ангажименти, които съм поел. Предстои ми пътуване до Дубай, където работя по това време на годината. Сега там започва сезонът на булките и в салона, в който работя, ме очакват“, споделя Кулагин.

Гримьорът не дава конкретен отговор на въпроса кои съквартиранти ще изправи пред съда. „За момента не искам да отговоря на този въпрос. Като си получат призовките, ще разберат“, казва Валентин.

Той разкрива и една късно осъзната грешка. която е допуснал, а именно – даването на щита за защита от номинации на Ричард. „Това е една късно осъзната грешка от моя страна. Изглеждаше ми добро момче, но се оказа лицемер и безхарактерен. Това го разбрах, чак като излязох. Ричард много държи с цената на всичко да остане във формата, дори наивно вярва, че може да го спечели“, казва Кулагин.

Той коментира и песента на съквартирантите срещу фитнес инструктора – „Ти си жалък“. „Но за песента, ако трябва да съм обективен, не харесвам тази идея. Тази песен, освен че е обидна за Ричард, е една много голяма и нерегламентирана реклама на Папи Ханс в национален ефир – използвана е неговата мелодия.

Валентин Кулагин няма да се връща във "ВИП Брадър" сн. Фейсбук

Валентин Кулагин няма да се връща във „ВИП Брадър“ сн. Фейсбук

Не съчувствам на Ричард, но и не смятам, че на гърба на някого трябва да се прави реклама на друг. Все пак смятам, че Ричи е добро момче, но му трябват малко повече смелост и „топки“, споделя гримьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар