Коя е Мартина Ганчева – заместничката на Лора Крумова?

Коя е Мартина Ганчева – заместничката на Лора Крумова?
4 (80%) 4 votes

Днес е дебютът на Мартина Ганчева в ефира на Нова тв

След като Лора Крумова излезе в майчинство, от Нова тв обявиха преди дни, че тя ще има заместничка. В стола на блондинката седна нейната колежка Мартина Ганчева, която дебютира днес като тв водеща в ефира на частната медия.

Красавицата е позната на зрителите като репортер. Тя е журналист, притежаващ задълбочени познания по история и литература. Заместничката на Лора Крумова притежава познания и по международни политически отношения.

Журналистическата си кариера тя започва като стажант в БНТ. В телевизията попада през 2004 година, когато започва работа в частната медия „ДЕН“.

Последните 7 години от нейния професионален опит са посветени на работа в Bulgaria on air, където тя се изявява не само като водещ, но и като продуцент.

Сред постиженията в журналистическата й кариера е интервюто с Траян Бъсеску (президент на Румъния от 2004 до 2014 година). Мартина Ганчев прави интервюто с него по времето, когато той е действащ държавен глава на северната ни съседка. Тя е единственият български журналист, интервюирал румънски президент.

Красавицата владее румънски и е преводач на автобиографията на настоящия държавен глава на Румъния. Интервюирала е и редица евродепутати. Сред тях са Моника Маковей, Вера Юрова, Юрки Катайне. Ска Келер и други, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Коя е Мартина Ганчева – заместничката на Лора Крумова?”

  1. iwajlo

    окт. 17. 2020

    И ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА СМЕНИТЕ ИНТЕЛИГЕНТНАТА МИРА ИВАНОВА С ТОВА ХИЛЕЩО СЕ НЕСТОЯЩО ДОБРЕ НА ЕКРАН И НЕСКОПОСАНО ОБЛЕЧЕНО…СЪЩЕСТВО МАРТИНА ГАНЧЕВА

Добавете коментар