Ваня Костова въртяла любов със семеен колега (Всичко за драмата)

Ваня Костова въртяла любов със семеен колега (Всичко за драмата)
2.67 (53.33%) 3 votes

Ваня Костова заченала сина си от колега музикант, певицата за малко да му съсипе брака

Ваня Костова, която днес изглежда като светица крие греховна и забранена любов през младостта си. Тя дълг години наред крие самоличността на таткото на сина си.  Боян разбрал кой е баща му и се запознал с него на доста по-късна възраст.

Снимка: Ретро

Причината ангелогласната певица да не говори за бившия си любовник в факта, че по онова време когато се любила с него той бил семеен мъж с дете.

Любен Михайлов и Ваня въртели греховна любов. Двамата били колеги, а съвместната им работа по заведенията ги сближила и те станали интимни. Вследствие, на което певицата заченала. Въпреки, че не стигнала до брак тя задържала бебето и го родила.

Любимият й признал детето и макар да не се развел  му дал фамилията си. Той не напуснал законната си половинка Таня. От която имал дъщеря Боряна. Костова сама отгледала момчето си макар да страдала, че останала сама и без семейство.

Най-разочарована обаче останала когато Любен я загърбил и заминал в чужбина. И днес талантливият бургаски музикант живее в Норвегия със съпругата си и дъщеря си.

Към днешна дата той не поддържал контакт с бившата си любовница. Но контактувал с наследника си.

За татко си Боян разказвал, че е отличен музикант. Свирел всичко от класика до джаз. Бил голям работохолик с тънко чуство за хумор, а на всичко отгоре и сантиментален човек.

Синът на Ваня Костова споделя, че неговата полусестра и майка й са талантливи цигуларки. За негова радост семейството му е много по-голямо макар да живее на далеч. Но пък разстоянието, което ги разделя компенсирали по скайп, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар