Лео Ди Каприо продава баровското си имение в Лос Анджелис (Снимки от луксозния му дом)

Гласувайте за статията

Лео Ди Каприо се разделя с първото си имение, купено след успеха на „Титаник”

Лео Ди Каприо бърза да се продаде луксозното си имение, което купи преди 20 години. През 1999 г той се обзаведе с къща в испански стил в близост до Silver Lake Лос Анджелис.

По това време актьорът можеше да похарчи голяма сума от печалбата си тъй като през 1997 г „Титаник” вече се бе появил по екраните и го направи световно известна звезда.

Къщата на Лео Ди Каприо
Снимки: Gettyimages.ru

До скоро в имението на холивудската знаменитост, което е построено през 1931 г живееха негови роднини, но Ди Каприо решил да продаде имота, който се намира в отлично състояние за 1,7 милиона долара.

Къщата се разпростира на 3,560 кв.метра и разполага с четири спални и четири бани към тях. Освен това притежава огромна трапезария, просторна кухня, всекидневна и библиотека, предават от spletnik.ru.

Сградата е оборудвана с асансьор за по-голямо удобство на собственика да се предвижва по нейните три етажа. Както и в подземния такъв. На територията на собствеността на актьора е построен гаража за три автомобила.

В двора, който е скрит от любопитните очи на съседите има и малко езеро, плувен басейн и салон за гледане на кино на открито.

Холивудската звезда е редовен клиент на брокерите на недвижими имоти. Неотдавна той купи къщата на музиканта Моби, която също е в района на Лос Анджелис за 4,9 милиона долара. Говори се, че в нея се е настанила майката на Лео.

Вижте още снимки от луксозното имение на актьора в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар