Венета Райкова си купи мечтания подарък (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Венета Райкова се зарадва с дълго мечтан подарък

Венета Райкова се зарадва с дълго мечтан подарък. Тв водещата сама се похвали в социалната мрежа Инстаграм. Освен на себе си обаче Венета е купила нещо и на сина си Патрик, който е отличен ученик, става ясно също от публикациите на водещата в мрежата.

Райкова публикува снимка на бележника на Патрик и го поздрави за успехите в училище. „За един месец на училище, първата страница на бележника вече е изпълнена! Браво, Патрик! Чудесно начало на трети клас, след три месеца и половина мързелуване край басейна! Сам се подготвя, сам пише домашни, няма занималня, разчита на себе си. Дали съм виждала подобен бележник? Да – моя!“, пише гордата майка.

Венета споделя също какво е купила на Патрик за успеха. Тя е направила дълго мечтан подарък и за себе си. „Отдавна исках да си купя пръстена „7 благословии“ и днес го направих!“, пише водещата на „Папараци“. На сина си Венета е купила „кабала медальон „Ключът на Архангел Михаил“. Водещата се надява новите им придобивки да им донесат здраве и да ги пазят от лоша енергия.

„Да сме живи и здрави и благословени“, моли се Венета. „Лично аз веднага усетих енергията и спокойствието, с които ме зареждат“, пише още Райкова.

Под снимката на новите талисмани на тв водещата и сина й веднага заваляха въпроси от къде ги е закупила. Феновете на Райкова също искат да се сдобият с такива. Венета не веднъж е казвала, че е вярваща. Със своя пръстен „7 благословии“ тв водещата се моли за радост в дома, за щастие и мир в семейството, за здраве на всички близки, за изобилие и просперитет, благославя дома,  привличане на партньорите един към друг, благославя всички предходни шест.

Венета Райкова си купи дълго мечтан подарък сн. Инстаграм

Венета Райкова си купи дълго мечтан подарък сн. Инстаграм

„Ключът на Архангел Михаил“ също има определена символика. Архангел Михаил е дясната ръка на Бог и основната му задача е да закриля и защитава от нисши енергии, като премахва страха и стреса. Архангел Михаил помага на всеки, който притежава този ключ да развие своя пълен духовен потенциал.

Венета Райкова похвали Патрик сн. Инстаграм

Венета Райкова похвали Патрик сн. Инстаграм

 

Водещата си купи пръстен "7 благословии" сн. Инстаграм

Водещата си купи пръстен „7 благословии“ сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар