Бодигард на Джей Ло блъсна папарак (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Бодигард на Джей Ло удари с колата нахален фотограф, певицата и половинката й невъзмутими не се показаха от джипа

Джей Ло и Алекс Родригес едва ли са очаквали какво ще им се случи след една тяхна вечеря в ресторант. Те изпаднаха в много неловка ситуация, която можеше да има фатален край.

Снимки: Блиц

Звездната двойка вечеря в известен ресторант в Лос Анджелис и както е очаквано по пътя ги преследваха папараци. Покрай луксозното заведение се събраха тълпа фотографи. Които с нетърпение очакваха влюбените да се появят.

А когато Джей и Алекс се показаха те се струпаха покрай тях и се блъскаха за да ги снимат. Но при едно  от тези задръствания един от папараците се подхлъзна и падна пред колата на певицата като десния му крак се озова точно пред предната гума и за малко да бъде прегазен от бодигарда на популярната певица.

Снимки: Блиц

В същото това време инцидента с фотографа бе заснет от неговите колеги. Случката бе предшествана от някаква разправия, а после се  случи събитието, което можеше да има лош край.

Падналият на земята мъж започнал да вика от страх да не го прегазят. А бодигардът, който управлява скъпото возило изненада всички като запалил стратера му.

Грозен е факта, че джипът на звездата бил запален докато човекът лежал на земята. А най-интересното е, че нито Джей Ло, нито пък годеникът й слязоха да видят дали пострадалият е сериозно ранен.

Снимка: Блиц

За щастие той се отървал само с повредени  панталони със следи от гуми по тях, но без сериозни травми по тялото, предават от blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар