Григор Димитров зарязал Никол заради нова? (Приключи ли любовта им?)

Гласувайте за статията

Григор Димитров и Шерци от месец не са заедно, българинът зарязал Никол заради нова жена

Григор Димитров и Никол Шерцингер вече не са двойка, разкриват анонимни източници близки да бившите влюбени. Но дали раздялата е само временна остава да гадаем или пък е  завинаги.

Няма как да се изкопчи напълно достоверна информация за личния живот на Гришо. Той никак не е словоохотлив когато става дума за любовните му преживявания. Но пък е самата истина, че от септември месец насам те нито са се виждали, нито пък са се чували. Да не говорим пък за някакви интимности.

Снимка: Блиц

Още след ден, два те могат да ни сюрпризират с някое ново фото, на което позират много влюбени. Но е сигурно, че до днес са били скарани, разкриват запознати.

Говори се, че инициативата да тегли чертата била на Григор Димитров. Той искал във връзката им да има не само секс, но и изпепеляваща любов. Бил си дал сметка, че на този етап отношенията им вече се изчерпват. А пък и палавницата Шерцингер му пречела в кариерата.

Според слуховете тя била виновна за слабата му форма, а пък и семейството на Гришо било на мнение , че трябва да обърне по-голямо внимание на подготовката си за да не излага на риск кариерата си. Най-много сол му млял на главата баща му Димитър Господинов.

Паралелно с този слух върви и друг, че хасковският мачо бил хлътнал по друга красавица. Която в момента изгрявала на спортния хоризонт.

Шерцингер като зряла жена приела раздялата им като нещо нормално. Отначало се разсърдила, но после му предложила да не забравят хубавите си моменти и да останат приятели, предават от blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар