Жената на Ивайло Московски го заряза (Всичко за драмата)

Жената на Ивайло Московски го заряза (Всичко за драмата)
1 (20%) 1 vote

Ивайло Московски остана без половинката си, жена му го заряза по-малко от година след трагедията със сина им

Ивайло Московски изживява най-черната и трудна година. През 2018 на  бившия транспортен министър се случиха само лоши неща.

След като в самото начало на новата година загуби по-малкия си син при трагичен инцидент с моторна шейна в курорта Боровец, управлявана от него целият му живот се обърна на 360 градуса.

Преди известно време едва възстановилия се от трагедията транспортен министър бе накаран да подаде оставка заради кървавата катастрофа край Своге където умряха 19 човека. И като за капак преди дни бе зарязан и от половинката си Маринела.

Съпругата му не могла да преживее и да му прости загубата на малкия им син Кристиян. 8 месеца след смъртта му любимата му вече не е до него и житейските им пътища се разминали завинаги.

Макар двамата да нямаха официален брак те са  двойка от дълги години. По-големият им син е на 7, а този,който загина бе на 4. През повечето време за тях се грижела майка им, а Московски заради прекалените си ангажименти се изживявал по-скоро в ролята на татко само в уикендите.

Преди да се случи голямата трагедия в техния живот живеели като хармонично семейство и редели планове за наследниците си. Издигнали и семейно гнездо, което се водело на името на Маринела. И така до фаталния 2 февруари.

И до днес Ивайло Московски не може да си прости загубата на малкия си син. Още не бил излязъл от шока и се самообвинявал за трагедията, предават от hotarena.net.

Към днешна дата бившият транспортен шеф е назначен на нова работа. Той ще бъде вицепрезидент на Черноморската банка в Солун.  Но поста му няма да му помогне да се избави от дълбоките рани, които му нанесе съдбата.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар