Десислава Радева очарова Елизабет Втора (СНИМКИ)

Десислава Радева очарова Елизабет Втора (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Десислава Радева очарова Кралицата с визия и маниери

Днес президентът Румен Радев се среща с кралица Елизабет Втора. Аудиенцията, която продължи 40 минути, е знак на добрите отношения между България и Великобритания.

Във втората част от срещата в разговора между Румен Радев и Нейно Величество се включи и първата дама. Това става ясно от снимките, публикувани на сайта на президента.

Десислава Радева очарова Кралицата не само със стил. Първата дама поздрави Кралицата в поза „Книксен“. Типично за нея е, че роклята леко се повдига, а десният крак се поставя зад левия, след което следва леко приклякане и кимане с глава.

Освен с маниер Деси Радева очарова Кралицата и с тоалета си. Първата дама неслучайно заложи на рокля в турско синьо. Този цвят символизира комуникацията и консерватизма. В допълнение към тоалета си първата дама беше добавила единствено тънко коланче от сатен в черен цвят. Косата й беше прибрана в ниска опашка с черна панделка.

Деси Радева остана вярна на стила си и този път заложи на лак в яркочервен цвят, който най-добре кореспондира с нейния характер. Похвално е, че първата дама е съобразила дължината на роклята си със събитието, както и е че е заложила на затворени обувки в тъмен цвят, съчетани с елегантен клъч в същия цвят, пише ПИК

.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар