Юлияна Дончева проговори за козметичните корекции (Вижте откровенията й)

Юлияна Дончева проговори за козметичните корекции (Вижте откровенията й)
5 (100%) 1 vote

Юлияна Дончева с паднал клепач заради ботокса, бившата водеща споделя неволите си в нова книга

Юлияна Дончева издаде втора книга „Ботокс в ума”. В която разказва различни истории от опита си с опасни разкрасителни козметични процедури.

В откровенията си Дончева признава, че само след 2,3 убождания с ботокс се е сдобила с всички негативни реакции на ботулиновия протеин.

Юлияна Дончева със Стъки
Снимка: hotnews.bg

Бившата царска депутатка искала да заличи бръчката на челото си, която я правела да изглежда гневна. Само, че ефектът се превърнал в дефект защото клепачът на едното й око паднал и го затворил. Вследствие, на което веждите й започнали да наподобяват крилете на уморена лястовица.

Юлияна признава, че никак не останала доволна след първата процедура. Тежестта в челото, която се появила бързо отшумяла. Но най-сериозната промяна настъпила в мимиките на лицето й.

Когато се мръщела веждите й се вдигали нагоре и вместо ядосана изглеждала учудена. Цялото послание се променяло, мимическите й реакции започнали да изглеждат неадекватни, дори задълбочили хоризонталните й бръчки. Ботоксът сменил  гнева на челото й временно, но пък то започнало да прилича на парче от плисиран плат, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

Бившата водеща прави разкрития в книгата си около най-шокиращите тайни в козметиката както и заостря вниманието към някои от съставките на етикетите на козметичните продукти. Които са ни непознати.

Томчето може да се окаже важен помощник за всяка дама, която иска да запази младостта си за дълго като разбере какви са вредните химични компоненти в продуктите за разкрасяване.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Юлияна Дончева проговори за козметичните корекции (Вижте откровенията й)”

  1. Камито

    окт. 18. 2018

    Всеки знае,че разкрасителните процедури са вредни,е,тогава защо да си купувам книгата на госпожата,за да го чета там

Добавете коментар