Гала: Стефан не е от хората, които се умиляват от малки деца (Вижте още)

Гала защити Стефан сн. Инстаграм
0

Гала защити Стефан

Гала защити своя любим мъж Стефан, който в момента е в риалити формата „ВИП Брадър“. Преди време в шоуто, той призна през част от съквартирантите, че не иска деца. Стефан каза, че още в началото на връзката си с тв водещата е бил категоричен за две неща. Първото е, че не иска брак, а второто, че не иска деца. Оказва се, че съквартирантите не са разбрали неговите думи правилно.

Това се опита да обясни, след поредната мисия в къщата, Стефан. Днес Гала защити своята половинка в живота пред коментаторите си в „На кафе“. „Със Стефан сме заедно от 13 години и такава простотия, да ми е поставял ултиматум – никакъв брак и никакви деца, чак е нелепо някой да си го помисли. Аз не мога да си представя жена, която ще влезе във взаимоотношения с някакви ултиматуми, да не говорим такива“, категорична бе тя.

Водещата на „На кафе“ разясни и темата за децата. „По отношение на децата, аз си мисля, че Стефан е великолепен баща. Наистина не познавам толкова добър баща, колкото Стефан. Имаме две деца, неговата дъщеря Никол, която сега ще стане на 13 години, и моята дъщеря Мари, която е на 20. Мога да кажа, че той е щастлив, че децата ни са пораснали вече“, каза Гала.

Гала защити Стефан сн. Инстаграм
Гала защити Стефан сн. Инстаграм

„Той не от хората, които се умиляват от малки дечица, които имат енергия, сила да гледат, да се занимават с малки дечица, така че никога не е искал да има още и още деца. Във времето аз наистина съм искала. Никога не сме говорили за това трябва или не трябва, знаейки, че аз искам, винаги е казвал: „Ако се случи, ще го гледам с удоволствие това дете, ще е нашето дете, дете на любовта ни“. Но никога не сме преследвали тази цел по никакъв начин. Ако е било писано да се случи, е щяло да се случи“, сподели водещата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.