Ивайла Бакалова разцъфна след раздялата с Денков (Подробности)

Ивайла Бакалова разцъфна след раздялата с Денков (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова цъфти след раздялата с Веселин Денков

Напук на слуховете, че преживява тежко поредния си неуспех в любовта, Ивайла Бакалова демонстрира завидно щастие. Миската буквално е разцъфнала като цвете след раздялата с ресторантьора. Тя не дава пет пари за него. Нещо повече – Ивайла Бакалова дори не се разстроила след като сложила край на връзката си с него.

Варненката, която от години живее в Дубай, не страда за бившия си. На нея й дошло до гуша от скъперничеството му и само изчаквала подходящия момент, за да сложи край на връзката си с него.

Последната капка, която преляла чашата, е изневярата на Веско Брадата. От доброжелатели Ивайла Бакалова научила, че докато е в Дубай, той й изневерява. На мига тя сложила край на връзката си с него.

Както вече стана ясно, бизнесменът също не тъжи за Бакалова. В живота му има друга жена. Веско Брадата залюби една от най-успешните бизнесдами в столицата. Той има връзка с Весела Дякова, която е собственичка на десетки бутици за цветя. Красавицата успя да взе ума на ресторантьора.

Двамата са заедно от пролетта, но афишираха връзката си преди дни. Тогава Весела отпразнува рождения си ден в заведението на Денков, пише Хот арена.

Приближени до Ивайла Бакалова разкриват, че тя никак не тъжи за бившия си. Варненката дори не се сеща за Денков и вече крои планове за бъдеще без него, допълва изданието. Тя е щастлива от факта, че е успяла да се отърве от скъперник като него.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар