Снахата на Лепа Брена с рискова бременност? (+ Вижте бъдещата майка като бебе)

Гласувайте за статията

Снахата на Лепа Брена излезе майчинство

Снахата на Лепа Брена излезе в майчинство. Александра Прийович изненада много своите фенове, когато сподели, че излиза в майчинство. Певицата е бременна в петия месец и реши, че е време да остави сцената за малко, поне докато се появи на бял свят първият им наследник с Филип.

Александра е имала насрочени изпълнения до края на годината. Последното й излизане на сцената обаче беше в началото на октомври в Швейцария. Там снахата на Лепа Брена буквално взриви публиката с изпълненията си, което се вижда от клипче пуснато в социалната мрежа Инстаграм.

Веднага се появиха слухове, че бъдещата майка се е оттеглила от сцената, защото бременността й е рискова, пише ubavinaizdravje.mk. Снахата на Лепа Брена обаче категорично отхвърли появилите се слухове. „Не става въпрос за рискова бременност! Слава Богу, с бременността всичко е наред. Става въпрос за това, че мен много ме дразни цигарения дим, тежко ми е да пея заради това“, казва Александра.

„Няколко пъти почувствах, че няма да издържа докрай. Лекарят ме посъветва да спра с участията, и колкото и да съжалявам за това, все пак най-важното е всичко да се поддържа в ред“, допълва бъдещата майка.

Припомняме, че снахата и синът на Лепа Брена очакват първото си дете през пролетта догодина. Самата Александра разкри пола му чрез клипче в социалната мрежа Инстаграм. От него стана ясно, че първото внуче на сръбската легенда Лепа Брена ще е момченце.

Сръбската звезда беше категорична, че ще помага на младото семейство, за всичко, от което имат нужда, но не иска първото й внуче да й казва „бабо“. Според Лепа Брена „бабо“ е обръщение само за възрастни жени, а тя не се чувства такава.

Снахата на Лепа Брена с рискова бременост? сн. Инстаграм

Снахата на Лепа Брена с рискова бременост? сн. Инстаграм

Щастливото събитие се очаква през март догодина и цялото семейство няма търпение да гушне малчугана.

Александра Прийович като бебе сн. Инстаграм

Александра Прийович като бебе сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар