Златко Баретата чукна половин век

Гласувайте за статията
Празнувах пенсионерски – скромно споделя Златомир Иванов

Соченият за наркобос Златомир Иванов чукна половин век – пише в. „България днес“. След рождения си ден в понеделник вчера той трябваше да се изправи пред спецсъда по делото за източване на милиони от ДДС. Златко дойде в храма на Темида с видимо намален брой гардове – отбелязва изданието.

След покушението срещу него пред Съдебната палата през януари 2013 г. той използваше двайсетина телохранители. Сега за живота му бдят едва десетина здрави мъжаги. Както обикновено, те ограждат съдилището на столичната ул. „Черковна“ от всички страни, оглеждат съмнителните типове, дори и с бинокли.

Златко Баретата се бе снабдил с голямо количество бонбони, с които почерпи в съдебната зала за юбилея си.
„Как беше рожденият ден, добре ли изкарахте?“ – поинтересува се любезно съдия Елена Попова.
„Като за 50-годишнина…“ – отвърна й известният бос, като даде да се разбере, че отбелязването е било по-скоро скромно и пенсионерско, отколкото голям купон с жени и пиене до зори.

С новата десетилетка, в която влиза, Златко Баретата е сменил напълно визията си. Той вече не пъчи мускули изпод тясна фланелка, а се е издокарал с елегантно сако и риза. Според прокуратурата Златомир Иванов е тартор на банда за данъчни престъпления, които се извършвали през кухи фирми.

Златко Баретата с нова визия

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар