Криско заряза работата: Глези хубавата Цвети в Дубай!

Криско заряза работата: Глези хубавата Цвети в Дубай!
5 (100%) 1 vote

Криско най-после си взе малко почивка, за да попътува с Цветелина Петрова!

Криско най-после зарадва любимата си Цвети. Нисичкият рапър намери време и за жената до себе си. Той я заведе в любимия й Дубай. Цветелина Петрова обожава богатото арабско емирство. Красавицата не спира да се възхищава на архитектурата на града и на културата на тази държава.

Криско

Криско и Цвети си гледат кефа в Дубай

Криско намери дупка в програмата си и реши да я зарадва. Двамата отседнали в един от най-тузарските хотели на емирството. За всяка нощувка хип-хоп изпълнителят броил по няколко хилядарки. Освен това, за да разгледат по-добре богатия град, той наел и кола.

Цяло лято Кристиан Талев бе зает, но трупаше яки пачки. Три месеца певеца кръстосваше морските курорти и имаше участия. През това време половинката му си стояла в къщи и го чакала да се прибере от поредния купон.

Като едновременно изпълняваше и служебните си ангажименти. Цветелина Петкова е стюардеса и има всеки ден полети до различни дестинации в света.

Но пътува най-вече с чартърни полети и вечер винаги се прибира в дома си. А Криско нае къща край морето, заради участията си по морето.

Затова сега Криско решил да й обърне внимание и да я поглези. Миналата година тя бе плътно до музиканта и го следваше на всяко негово участие. Тя се страхуваше, че той може да залитне по някоя засукана мадама, но тъй като той й доказа верността си, Цвети вече е спокойна.

Хитмейкърът и гаджето му са заедно повече от година и живеят под един покрив. Продуцентът и музикант и любимата му заявиха преди време, че са готови да станат родители, но изчакват точния момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар