Шок: Ваня Костова набила третокласник във влака! (виж тук)

Гласувайте за статията

Ваня Костова посегнала на дете във влака!

Ваня Костова май няма да се окаже толкова невинна, на колкото се прави във Вип Брадър. Певицата била с доста избухлив и властен характер. Мнозина от колегите я определят и като личност, костелива като орех.

Ваня Костова

Ваня Костова се оказа не толкова невинна, колкото изглежда

С днешна дата тя е един от съквартирантите в шоуто за скандали. В един от епизодите изпълнителката удари скандалният гримьор Валентин Кулагин с полупълна пластмасова бутилка с вода. Но това не е единственият случай, когато бившата изпълнителка от „Тоника” си изпуска нервите.

В миналото естрадната прима вдигнала луд скандал във влак, в който пътувала с ученици. Един от тях разказва много любопитна история от срещата си с Ваня Костова.

„Случи се в далечната 87-а година. Бяхме в трети клас. Няколко паралелки от училище пътувахме с влак до Пловдив. Бяхме с групов билет и имаше купета, запазени за нас. Когато влязохме в нашето, заварихме Ваня Костова и сина й, седнали на 3 от местата ни.

По онова време Ваня беше огромна и заемаше две места. Опитахме се да й обясним, но тя не ни обърна внимание. Едно от момчетата доведе класната, която при вида на популярната личност доста омекна в тона.

Помоли певицата да й покаже билета си, защото явно има объркване. Ваня отвърна, че не е длъжна да показва нищо на никого, и така приключи въпроса, без да помръдне!

Другарката шашната си излезе. След малко Ваня се наведе и шибна такъв шамар на ученика, който я „изпя“, че той падна на земята… Разрева се, излетя от купето и дойде с нашата класна, която ядосана поиска обяснение.

Ваня най-безцеремонно се направи, че не разбира за какво става дума, и ни попита: „Деца, аз ударила ли съм момчето?!“. Онемяхме и се вкаменихме… И така до Пловдив, където слязохме, а Костова и син останаха във влака“.

Синът на певицата- Боян реагирал доста хладнокръвно. Той изобщо не се намесил, а през цялото време се правел, че гледа през прозореца. И останал безмълвен до края на неприятната случка.

От години в музикалните среди се шушука, че Костова е властна и действа подмолно, като не спира да плете интриги. Тя винаги се правела на жертва и излизала „суха от водата”.

Тя била тази, която „колела и бесела” едно време във формация „Тоника”. Според нейни колеги тя била напълно обсебила сина си Боян. През целия си живот тя била много строга и взискателна към него, а сега не спирала да се бърка и в отношенията му със съпругата му Стефания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар