Ваня Костова посегнала на дете във влака!

Ваня Костова май няма да се окаже толкова невинна, на колкото се прави във Вип Брадър. Певицата била с доста избухлив и властен характер. Мнозина от колегите я определят и като личност, костелива като орех. [caption id="attachment_569665" align="aligncenter" width="300"]Ваня Костова Ваня Костова се оказа не толкова невинна, колкото изглежда[/caption] С днешна дата тя е един от съквартирантите в шоуто за скандали. В един от епизодите изпълнителката удари скандалният гримьор Валентин Кулагин с полупълна пластмасова бутилка с вода. Но това не е единственият случай, когато бившата изпълнителка от „Тоника” си изпуска нервите. В миналото естрадната прима вдигнала луд скандал във влак, в който пътувала с ученици. Един от тях разказва много любопитна история от срещата си с Ваня Костова. „Случи се в далечната 87-а година. Бяхме в трети клас. Няколко паралелки от училище пътувахме с влак до Пловдив. Бяхме с групов билет и имаше купета, запазени за нас. Когато влязохме в нашето, заварихме Ваня Костова и сина й, седнали на 3 от местата ни. По онова време Ваня беше огромна и заемаше две места. Опитахме се да й обясним, но тя не ни обърна внимание. Едно от момчетата доведе класната, която при вида на популярната личност доста омекна в тона. Помоли певицата да й покаже билета си, защото явно има объркване. Ваня отвърна, че не е длъжна да показва нищо на никого, и така приключи въпроса, без да помръдне!

Другарката шашната си излезе. След малко Ваня се наведе и шибна такъв шамар на ученика, който я „изпя“, че той падна на земята… Разрева се, излетя от купето и дойде с нашата класна, която ядосана поиска обяснение.

Ваня най-безцеремонно се направи, че не разбира за какво става дума, и ни попита: „Деца, аз ударила ли съм момчето?!“. Онемяхме и се вкаменихме… И така до Пловдив, където слязохме, а Костова и син останаха във влака“. Синът на певицата- Боян реагирал доста хладнокръвно. Той изобщо не се намесил, а през цялото време се правел, че гледа през прозореца. И останал безмълвен до края на неприятната случка. От години в музикалните среди се шушука, че Костова е властна и действа подмолно, като не спира да плете интриги. Тя винаги се правела на жертва и излизала „суха от водата”. Тя била тази, която „колела и бесела” едно време във формация „Тоника”. Според нейни колеги тя била напълно обсебила сина си Боян. През целия си живот тя била много строга и взискателна към него, а сега не спирала да се бърка и в отношенията му със съпругата му Стефания.