Кулагин се оправда: Не съм посягал на Ваня Костова, подадох й скилидка чесън (Вижте)

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин твърди, че не е „агресор“ и „злодей“

Валентин Кулагин беше изгонен от къщата на риалити формата „ВИП Брадър“ преди няколко дни. Говореше се, че гримьорът има шансове да спечели шоуто след като получи 84% подкрепа от зрителите. Но само за седмица вотът на аудиторията на риалити формата се обърна и Кулагин напусна къщата.

Излизайки от къщата на „ВИП Брадър“, Кулагин вижда подкрепата и любовта на своите фенове. „Има една изключително положителна черта от участието ми във „ВИП Брадър“. Сега, излизайки навън на свобода, разбирам колко много хора ме обичат и подкрепят. Получих хиляди писма и любовта на хората ме топли безкрайно. Не мога да отговоря на никого, защото Фейсбук профилът ми е докладван и блокиран за 30 дни.

Когато премине временната ми забрана в интернет, ще отговоря на абсолютно всеки човек, който е отделил от личното си време, за да ми отправи добра енергия и пожелания“, заявява гримьорът, пише „България днес“.

Кулагин казва, че родителите му са го възпитали добре и той никога не би посегнал първи на друг човек. „Ако бях агресор и злодей, щях да отвърна на ударите на Ваня Костова. От излъченото се видя колко пъти ме удари в главата и през лицето с шише с вода. Решен съм да си вадя медицински свидетелства, нищо чудно да ми потрябват.

Първи не съм посегнал на никого, това е в тотален разрез с мен. Не съм посягал на Ваня Костова, подадох й скилидка чесън… Възпитаван съм от интелигентни родители, които са ми дали обноски и класен маниер. Видя се кой е далече и кой близо до байганьовщината“, споделя гримьорът.

Валентин Кулагин отрече да е посягал на Ваня Костова сн. Фейсбук

Валентин Кулагин отрече да е посягал на Ваня Костова сн. Фейсбук

Кулагин подчертава, че освен от заможна фамилия произхожда от семейство със завиден умствен багаж и потенциал. Появи се слуха, че майката на Валентин живее в чужбина, където работи като продавачка на козметика. Гримьорът е категоричен, че в това няма нищо вярно. Единствено вярно в новината е, че майка му от години живее в чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар